Bred erfarenhet från drift inom processindustrin

Gaskärror och rörmärkning är våra två områden vi utför service inom. Genom en god och kontinuerlig service minskar du riskerna för stora skador och därmed reparationer.

Gaskärror

Vi utför kontroll var sjätte månad på gaskärror. Vi följer då Svetskommissionens anvisningar och åtgärdar de brister som kan ha uppstått på gaskärrorna under de senaste sex månaderna. För att efterleva den höga standard som krävs är det viktigt med en kvalitativ, kontinuerlig service. På det sättet håller kärrorna bättre. 

Rörmärkning

Allt som ni kan behöva hjälp med när det gäller rörmärkning utför vi. Vi märker enligt SSG-standard eller SS741 vilket är den svenska standarden för rörmärkning. Vi hjälper till med pilar, piktogram, rörskyltar, ventilmärkning och allt övrigt ni är i behov av. Behovet kan uppstå från en anmärkning under tillsyn eller för att ni själva känner att det är dags. 
 
Genom vår erfarenhet inom drift och besiktning inom processindustrin har vi utvecklat effektiva arbetssätt som underlättar samt effektiviserar för både oss och er.

Kontaktuppgifter


Skomakargatan 15B KV
Gävle

Niclas Bendrik 
076-026 8015
​​​​​​​niclas@tiseko.se