Nitisk noggrannhet för bästa standard

Vi som jobbar på Tiseko är noggranna, metodiska och nästintill nitiska i vårt sätt att arbeta. Om det finns ett fel på en avdelning kommer vi att hitta det så att ni enkelt och snabbt kan åtgärda det. 
Som kund hos oss ska du alltid känna att du får det du är ute efter. Därför försöker vi att vara lyhörda och tillmötesgående så att hjälpen blir rätt utifrån era krav, behov och förutsättningar.
 
Vi kontrollerar och följer upp allt väldigt noggrant så att ni garanteras en högkvalitativ tjänst där inget lämnas åt slumpen.

Egenframtagna optimerade arbetssätt

För att alla våra bedömningar ska vara objektiva och inte skifta utifrån vilket företag vi jobbar med har vi tagit fram ett FLT-program som vi följer oavsett kund. Tack vare det har vi fått ett rutinmässigt sätt med hög kvalitet att jobba på.
 
Arbetet med att förbättra våra arbetssätt är ständigt pågående. 

Erfarenhet från processindustrin

Vi som jobbar på Tiseko har erfarenhet som rör drift, besiktning eller arbetsledningen inom processindustrin. Tillsammans med ett driv att ständigt utvecklas och hitta nya, förbättrade arbetssätt tar vi oss an varje uppdrag med en stor skicklighet. Ny personal hos oss måste vara metodiska, noggranna och ha ett driv att lära sig, för att vi ska kunna fortsätta på samma högkvalitativa sätt. 

Digital filhantering

På Tiseko är vi nästan helt papperslösa, då vi använder surfplattor, mobiler och datorer istället för pärmar. Genom att vi arbetar på det här sättet här undviker vi att något hamnar mellan stolarna samtidigt som vi höjer effektiviteten. Vi minskar kontorstiden och pappersarbetet så att vi kan fokusera på det praktiska arbetet.

Kvalitetssytem ISO9001

Vi kommer under året 2022 att jobba mot en certifiering enligt ISO9001.

Kontaktuppgifter


Skomakargatan 15B KV
Gävle

Niclas Bendrik 
076-026 8015
​​​​​​​niclas@tiseko.se

Vi sponsrar